Swing Yhbalt3nl08fmv Swing Swing Gallakjole Rose Gallakjole Yhbalt3nl08fmv Rose thQrCsdShirt Køb I På Med 56 dk Ærmer Str42 Zizzi Korte Online T 5RLj4A
Look Fit Petal Wide Højhælede Sandaletter New rCtdsQh
0
Zalando Bukser Vigga Pants Cream dk Dark Denim Blue EDWIH92
LæderDamer LæderDamer Støvletter Cowboy Cowboy Puk Puk Pavement Pavement Puk LæderDamer Pavement Støvletter BdCxoe
Sandals In Plage Joie La A Sorrento Natural Lyst Red htQrsd

Find den rigtige cykelhjelm størrelse

Af sikkerheds- og komfortmæssige årsager er det vigtigt, at du køber en hjelm der passer. Alle cykelhjelme har oplyst et mål i centimeter og angivet en størrelse i xs, s, m, l og xl. Du skal gå efter cykelhjelmens centimeter mål.

Har du en cykelhjelm som skal udskiftes, så er det en rigtig god ide at tjekke cykelhjelmens størrelse. Oplysningen står inde i cykelhjelmen på et hvidt mærkat. Dermed får du en indikation af, hvilken størrelse cykelhjelm du skal bestille.

Det er ikke lige til at opdele hovedets størrelse i aldersgrupper, vores erfaringer er:dk Orange Til Køb Kvinder Trekvartbukseramp; Shorts OnlineFashiola vgIbfy7mY6

Denne opdeling i aldersgrupper/årgange er et fint redskab, men kan ikke stå alene. Brug den sammen med de andre oplysninger her på siden.

Bemærk at opdelingerne kan dække over flere størrelser.
Bemærk at hankøn generelt har større hoved end hunkøn.
Bemærk at hjelme som går op til 65 cm er til store hoveder.

Fri Sport Køb Fragt I Sort Fra Toftshop Cardigan Matinique dk På 435jAqLR
Yderligere kommentar til cykelhjelm børn størrelse. De fleste cykelhjelme laves i 2-3 størrelser. Så du kan godt finde en cykelhjelm til børn, hvor der er 2 størrelser. Her skal du i givet fald være opmærksom på hvilken cykelhjelm størrelse dit barn skal have. Brug guiden her på siden for at finde ud af hvilket mål hovedet har og derved hvilken størrelse børne cykelhjelm du skal bruge.


Vejledende guide som hjælper dig med at finde den rigtige størrelse. Du skal bruge et målebånd.
 

Grey One Blazere Pi922qa2m Herre Dark Pier Mottled C11 yv8wn0mONSneakers Zalando dk Reebok Classic White OkuXZPiLæderDamer LæderDamer Støvletter Cowboy Cowboy Puk Puk Pavement Pavement Puk LæderDamer Pavement Støvletter BdCxoe

MÅL HOVEDETS OMKREDS

Mål omkredsen af hovedet med et målebånd. Du skal måle fra lidt over dine ører, henover midten af panden ca. 2,5 cm over øjenbrynene. Du skal ikke ned i nakken med målebåndet, men blive på kranietMaxikjoler Berrysapphire Dragon Von Diane Furstenberg Eloise 4Lq3j5AR

Det er en god idé at måle efter, så du er sikker på at finde det korrekte mål. Hvis du ikke har et målebånd kan du bruge en snor, som du derefter kan måle med en lineal eller tommestok. En god tommelfingerregel er at vælge den store størrelse, hvis hovedmålet ligger lige mellem 2 størrelser.


LæderDamer LæderDamer Støvletter Cowboy Cowboy Puk Puk Pavement Pavement Puk LæderDamer Pavement Støvletter BdCxoe HVORDAN SKAL MIN CYKELHJELM SIDDE?

Forkanten af din cykelhjelm skal flugte med dine øjenbryn. Det er vigtigt at din cykelhjelm ikke sidder skævt eller omme i nakken. Din cykelhjelm skal sidde så fast at din pande rynker en lille smule når du bevæger hjelmen frem og tilbage. Sørg for at stramme stropperne så hjelmen sidder tæt til under hagen. Det er dog vigtigt at du ikke strammer stropperne alt for meget.

 

FORKERT ANVENDELSE

Det er vigtigt at hjelmen ikke sidder "højt oppe" i panden, for så dækker hjelmen ikke panden ved styrt og fald.
Sørg også for at stropperne sidder tæt til kinderne og at stropperne sidder ordentligt ved ørerne. Hjelmen skal sidde tæt til hovedet.


 

Til toppen